Zaterdag “spel zonder grenzen”

Een 8-tal bedrijven en verenigingen bonden met elkaar de strijd aan. Vanwege de harde wind kon het tokellen helaas geen doorgang vinden. Doordat de overige spellen enthousiast ontvangen werden was dit maar een beperkt gemis.

Fanatiek tot op het bot maar altijd met plezier voorop is de dag verlopen en afgesloten met een luxe Smoker BBQ. Alle deelnemers waren zeer tevreden en enthousiast over het verloop en de vraag om een herhaling van dit mooie festijn kwam al vaak over de lippen.

Zondag Jubileum koningschieten

Tijdens het jubileumkoningschieten op het naastgelegen parkeerterrein schoot de huidige prins-gemaal Melvin Rutjes na een spannende strijd, waaraan ook burgemeester Mark Slinkman mee deed, de vogel naar beneden. Hij mocht dan ook de rest van de jubileumfeesten jubileumkoning van schutterij de Vriendenkring noemen. Bij het koningschieten was de eerste prijs voor Paul Jans (kop), de tweede prijs voor Jan Nielen (rechtervleugel) en de derde prijs voor Jan Vink (linkervleugel) Bij de jeugd werd Stef Vink de jubileumkoning. Jelte Reijnen had zowel de eerste als de tweede prijs (kop en rechtervleugel) en Ties Vink had de derde prijs (linkervleugel).

Hierna de receptie en feestavond
Het bestuur kreeg van velen de felicitaties aangeboden voor dit mooie eeuwfeest waarna het feest losbarstte met “Undercover”. Het was een goed bezette en gezellige feestavond.

Maandag afsluiting jubileum

De laatste dag van de festiviteiten ging van start met een ontbijt voor de leden van de schutterij in zaal de Vriendenkring, gevolgd door een rondgang door het dorp. Onderweg werd gevendeld op het Kerkplein voor het jubileumkoningspaar, dat ook het koningspaar van dit jaar is. Prins-gemaal Melvin Rutjes was nu dit feestweekend niet alleen prins-gemaal maar ook de jubileumkoning. Ook kapelaan Rudo Franken was hierbij aanwezig. Na de rondgang door het dorp volgde een zeer gezellig matinee in zaal de Vriendenkring met muzikale medewerking van het orkest Sowieso.

Snapshots Jubileum weekend:

Snapshots Jubileum weekend:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn